HENRY CALMEYER - FULLPART OG INTERVJU

 


Grattis med ny part Henry! For folk som ikke kjenner deg så godt, hvem er du?

Takktakk! Var på tide å få den ut. Jeg er Henry, straks 20 år fra Oslo. Hva mer er det å si? Hehe.

Enkelt og greit det. Hva driver du med for tiden?

Jeg skater for det meste, jobber deltid hvor jeg selger og promoterer PC og printere for HP!

 

henrybssmith.thumbHenry Calmeyer - BS Smith Foto: Rocco Caravelli 

Greit med deltidsjobb, slik at det blir mest mulig tid til skating?

Joa! Funker fett det!

Det er vel ikke helt gale å si at street skating har dominert den norske skate-scenen de siste årene. Hvordan ble du til en bue skater? 

Nei, du har rett i det. Altså, flaut nok, så sto jeg en del på rollerblades før jeg begynte å skate. Det var fordi jeg spilte hockey og trengte noe "lignende" å gjøre på sommeren. Jeg hang mye på Jordal og så mye på Bjørn Guldbransen skate bowlen, pluss at jeg kjente Adil Dyani fra tidligere og hadde sett han skate vert. Etterhvert fikk jeg lånt meg et brett fra kompisen min, så endte jeg opp med å prøve å skate mini rampen på Norway Cup. Lærte meg å droppe etter et par dager, og etter det hang jeg bare på GSF. Tror det er slik det startet!methodhenry

Det er nok mange som har vært innom blades. Det er ikke så rart du har blitt en så rå bue-skater etter å ha sett mye på Bjørn og Adil...

Haha, er nok noen i hvertfall! Jeg vet at godeste Stu Graham var en "råtass" på inlines før!

Haha. Det kan jeg ikke se for meg. Tror selv at det kommer fler og fler bue-skatere i Norge med de parkene som blir bygget nå. Er jo sinnsykt mange råe bowls som dukker opp nå for tiden...

Hehe. Det blir fler og fler all around skatere i alle fall! Kult å se mye kids og andre street skatere skate mye buer også, alltid kult å se folk som kan skate alt mulig rart. Kult å se flere bowls dukke opp også, skulle bare ønske det skjedde mer i Oslo! Men det er nok på vei, hehe.

Det kommer nok til Oslo også. Over til noe helt annet. Hvordan var årets Vert Attack, vi hørte det tok helt av?

Herregud, Vert Attack blir bare bedre og bedre hvert år! Skjønner ikke hvordan de får det til! Hvert eneste år, klarer de å overgå forventningene til alle sammen, noe som strengt talt burde vært umulig. Jeg elsker Vert Attack, beste eventet i hele verden. 

Så sinnsykt rått, må ta turen dit selv. Du har jo reist litt rundt for å filme til denne parten og på en av turene til USA ble du hooket opp av Hoax.  Hvordan skjedde det?

Jeg hadde jo blitt en kjenning av Jonathan som driver Hoax via Ultra Bowl i Malmö, som jeg hadde vært på et par ganger. Så hadde jeg tatt et bilde av kompisen min Hunter (Okano) fra USA i Malmö, som Jonathan ble stoka på,  Han lurte på om han kunne bruke bildet i en ad hvor Hunter ble introdusert til hovedteamet på Hoax. Dette var dagen før jeg skulle opp til Seattle og besøke Hunter og co. Etter jeg hadde sendt bildet til Jonathan, så sendte han meg en lang melding på Facebook og sa han hadde fulgt med masse på meg det siste året, og syntes jeg hadde den riktige attituden og personligheten til å skate for Hoax. Han sa også at han likte skatingen min og spurte om jeg var stoka på å hoppe på toget. Selvfølgelig ble jeg super stoked, etter at jeg to uker tidligere hadde kjøpt meg en Hoax skjorte. Så jeg svarte ja med en gang! Og etter det, så har jeg vært på teamet!

henrythemanHenry Calmeyer - Bs Boneless Foto: Alex Holm 

 

Så sinnsykt fett! Hva er planene fremover? 

Planen er jo å skate og reise masse. Jeg skal prøve å få skatet masse street for en gangs skyld. Planen er å filme til en fullfilm sammen med Marcus Vik og flere av gutta. Tar ting egentlig litt på sparket, men skal i alle fall få med meg Ultra Bowl i Juli!

Kult! Det gleder vi oss til å se. Takk for praten. Vi snakkes!

Selv takk, det gjør vi!

 
Ja, vi Liker!


Opprettet: 4 years 3 months ago av JimmiXS #2039
Opprettet: 3 years 10 months ago av Barnypok #2537