INTERVJU MED RUBEN ALEXANDER SOON

 
thacrewbigds

Hei Ruben! Velkommen hjem fra Barca. Fortell hvem du reiste med og hva dere gjorde?
Takk! Jeg reiste med hele crewet som lagde film i fjor, minus Øyvind Svensen. Altså Daniel Pedersen, Johannes Sundby, Fredrik Winsents, Gabirel Bjørsvik, Heitor Da Silva og Eirik Refsnes. Vi var der for å begynne på en oppfølger til "Bershka". Så hele poenget med turen var jo å ha det fett og få skatet mest mulig. 

 

Så det var skate all day and every day? Ikke noe turistattraksjoner?
Ja, vi skatet hele dagen og hadde noen missions på kvelden. Vi hadde fått fiksa lys rett før vi dro, så da ble det litt kvelds footage også! Ettersom vi ikke var der så lenge, prioriterte vi å få skatet så mye som mulig.

 

Hvor mange dager var dere der og hvem proddet mest?knektarmbigds
Vi var der nesten en uke. Det er ikke så veldig lenge, men nok til å få skatet skikkelig! Det var nok Heitor som prodda mest, men alle kom hjem med cirka like mye footy, utenom Gabriel.  Han brakk armen ganske heavy på en av de første dagene, så det var jo en ganske bummer.

 

Ja, det så helt forferdelig ut! Hva var det morsomste som skjedde på turen?
Jeg vet ikke om det var det morsomste, men når vi var og filmet på noen rails, så var det en sur dame i fjerde etasje på en blokk som skjøt noen steiner på oss. Det som var så ille var at vi måtte stå bak et tre for å få filmet trickset. Det endte opp med at noen i en annen blokk kastet en lapp ned til oss og lappen forklarte hele situasjonen med henne. 

 

Noen folk liker bare ikke skatere. Hva var situasjonen med henne?
Tror hun bare var ganske lei av skatere. Den mest sketchy delen var nok at vi ikke så hvor det kom fra og det kom så fort at det kunne gått ille om hun traff noen. Heitor fikk ihvertfall trickset sitt, så vi gikk før hun klarte å treffe oss.

danielfsboardDaniel Pedersen - Fs board Foto: @johannessundby

Hva blir det neste for BigDs gjengen?
Det neste blir vel å filme hele sommeren. Noen av oss flytter jo til Malmö og Gabriel og Øyvind har planer om å flytte til Barcelona. Så målet er jo bare å reise så mye som mulig og det er alle stoka på!

 

Vi gleder oss til å se filmen når den blir ferdig og takker for praten.
Selv takk, vi snakkes!


Ja, vi Liker!


Opprettet: 2 years 3 months ago av Barnypok #2487