THRASHER PRAT MED KEVIN BÆKKEL

 

kevinthrasherforside.thumbHei Kevin! Grattis med coveret på Thrasher! Når fikk du vite at du fikk coveret og hvordan føltes det?
Halla! Tusen takk! Jeg satt bare hjemme hos mor og far, så ble jeg tagget i et bilde på Instagram av en skate shop som hadde lagt det ut! Trodde med engang at noen hadde gjort det trikset jeg hadde tatt og fått coveret. Så zoomet jeg inn på bildet og så at det var meg, da besvimte jeg nesten! Jeg hadde jo aldri sett bildet heller, så var sykt å bare se det sånn plutselig uten å vite noen ting!

 

Haha! Skulle jo tro at de først hadde sendt deg noen kopier. Kan du fortelle litt om den sessionen som førte til coveret? 
Det var i San Diego med mange av Creature gutta. Det var så sykt vanskelig å komme meg opp i boardsliden, så det tok omkring 2-3 timer før jeg faktisk landet det.

 

Du har jo filmet en del til den nye Creature filmen. Begynner du å få en fullpart nå og vet når den kommer ut?
Har fått filma ferdig en hel part, fikk filmet de siste triksene i begynnelsen av Januar. Det skal være premiere den 5. mai, tror jeg. Så jeg reiser ned dit nå på mandag. Det har vært sykt gøy å filme til dette prosjektet, har reist veldig mye og skata så sinnsykt mye bra spots. Det har rett og slett vært helt konge!

 

Vi gleder oss til å sjekke ut parten din! I fjor var du første nordmann på Thrasher King Of The Road. Hvordan var det og har du en morsom historie fra turen? 
King of the road var helt sinnsykt å være med på. Det var to av de morsomste ukene i mitt liv, kunne godt ha tatt 2 uker til! De morsomme historiene får du vente å se, episodene kommer snart ut.

kevinbækkelhandplant.thumb

I disse dager er Kevin ofte å se rippe Thorsov rampen - Foto: Aleksander Østreng


Vi har sett deg mye i Oslo og Hamer i det siste. Hva driver du på med i disse dager?
Har vært i Oslo/Hamar de siste 3 månedene. Har begynt å filme en part med Martin Strøm, til den nye filmen hans! 

 

Rått! Har du lagt noen planer for resten av året?
På mandag drar jeg til USA på premieren, så skal jeg på en 6 uker lang demo tur med Creature teamet. Så kommer jeg tilbake til København og litt Oslo, har ikke planlagt så mye mer enn det.

 

Takk for praten og lykke til i USA! 


Ja, vi Liker!