CHECKOUT - TARJEI THOMASSEN


Navn: Tarjei Thomassen
Alder: 18 år
Bosted: Bergen
Sponsor: Cobble Skateboards og Session Bergen


Når begynte du å skate og hvorfor?
Jeg begynte å skate for rundt 10 år siden. Jeg hadde en veldig kul fetter som skatet, så da begynte jeg også å skate.


tarjeikickflipTarjei med en stor kickflip fra "1520" 

 

Hvordan er Bergen som en skateby?

Bortsett fra regnet er Bergen en rå skateby! Vi har jo fysak, en av Norges beste innehaller! Miljøet er også bra. Det er lite hat og masse fete skatere.

tarjeiprofil.thumbFett. Du har jo part i den nye Cobble filmen. Hvordan har det vært å filme til den?
Det har vært gode dager og dårlige dager, hehe! Det er jo min første street part, så det er jo fett. Jeg er stoka på det jeg har fått til!

Kult! Har dere filmet lenge og hvilke part burde vi glede oss mest til?
Vi begynte å filme sist sommer, men det meste er filmet disse siste månedene. Alle har skatet rått og fått til gode tricks. Jeg har ikke sett så mye av Erik Sandstå, så jeg gleder meg til å se hva han har fått til! Ellers burde folk glede seg til Fredrik sin part!

Blir det noe nye film til neste år?
Vi har ikke noen planer enda, men jeg er alltid stoka på å gå ut og filme! Det har vært snakk om en tur til Barca og der har jeg ikke vært, så jeg håper det blir en Barca tur!Kult! Hva er dine planer videre? Du har jo siste året på videregående?
Jeg er ikke helt sikker på hva jeg vil studere enda, så det blir nok et slags friår. Jeg har jo drevet mye med musikk i det siste, så jeg vurderer å gå et år på en musikkfolkehøyskole eller studere musikk. Ellers vil jeg bare prøve å få meg en jobb, så jeg kan reise og bruke mye tid på musikk, skating og filming!

Høres kult ut! Takk for praten Tarjei!
Selv takk!

Ja, vi Liker!