KRSD 2 FULLFILM + INTERVJU

 

Hei Jens! Grattis med ny film! Hvordan var responsen på premieren?
Hei! Premieren var rå! Virket ut som folk likte filmen.

Hvor lenge har dere filmet til krsd2?
Vi har filmet siden snøen forsvant i Kristiansand. Vi startet med litt P-hus filming og fortsatte ute så fort det ble tørt.

Kult. Hvem skal ha parts?
Partene ble litt annerledes enn hva vi trodde i begynnelsen. Men dem som har parts i filmen er meg, Simen Hægeland, Charlie B Troxel og Markus Wulff, så har vi en del shareparts fra folka som var med i krsd1.bstailjensJens ugland med en bs tailslide

 

Hvordan har det vært å både være filmeren og en av skaterne i filmen?
Som regel går det helt fint å være både filmer og skater. Så lenge vi bare har en god session på et spot, så rekker alle å få et klipp hver. Men det er litt vanskeligere å både skulle filme og rekke å skate når vi skater store spots.

Ja, forstår det! Hvem har dratt på mest?
Må nok si det har vært Markus Wulff. Alltid gøy å filme med han!

Fett! Blir det noe krsd3 til neste år eller?
Haha! Vi får se. Vi har det bare gøy, så blir film hvis vi filmer nok. Vi tenker å bytte navn om det blir noe ny film ihvertfall.

Har du en morsom hendelse fra filmingen du kan fortelle?
Vi hadde en litt morsom session på klippet før friends seksjonen. Vi skatet en spot og en dame i nærheten prøvde å buste oss. Hun ringte politiet og endte faktisk med å bli kastet ut av nabolaget! De andre naboene hadde visst klaget på henne, og vi gjorde ingenting ulovlig. Så det var litt morsomt.

Drøyt da! Da lærte hun at hun aldri skal buste skatere! Takk for praten! 

Ja, vi Liker!