INTERVJU MED MARCUS VIK

 

profilmarcusvikHei Marcus! Hvordan går det og hva holder du på med om dagen?
Jo, det går veldig bra egentlig. Akkurat nå er jeg på vei hjem fra Vi Duc. Vi har drevet å redigert noe greier som kommer ut om ikke så lenge. Ellers jobber jeg mye, skater, og har akkurat begynte å trene faktisk!


Så fett, det gleder vi oss til å se! Blir det ny part?
Det er kult å høre. Du får vente og se hva det blir, men jeg er stoked på det!

Du nevnte at du har begynt å trene. Jeg kjenner ikke så mange skatere som trener utenom skatingen, er det noe spesielt som har fått deg til å begynne å trene?
Jeg begynte vel mest å trene fordi jeg har fått en liten 'hot pocket'. Og så har jeg tenkt på det med trening ganske lenge. Så det var bare dette som fikk meg til å melde meg inn på et treningssenter. Måtte liksom bare begynne. Jeg vet det er viktig å trene ankel og ben, så måtte bare ha en grunn for å begynne. Forebygge skader liksom.

Det høres lurt ut. Det er nok flere skatere som burde det. Du var jo på Copenhagen Pro, hvordan var det?

Cph open/pro var så rått! Det er det jeg gleder meg mest til alltid! Tror det er det dopeste eventet som skjer hvert år! Fikk sett alle de danske homiesene igjen, men downsiden var at jeg ble robbet for ca 11 000kr...

What? Hvordan skjedde det? 11 000kr er ganske mye penger.
Haha, høres sykt ut, men det var ganske døvt ass. Jeg stod i kø med mange andre til å komme inn på det ene afterpartyet. Tror det var på torsdagen, så gikk jeg for å kjøpe øl mens vi ventet i kø. Da var det noen som hadde smugtittet på koden min mens jeg kjøpte øl. Så hadde han fulgt etter meg og tatt lommeboken min. Jeg sperret jo kortet med en gang jeg merket det, men han hadde klart å ta 4 uttak på sånn 5 minutter. Så det var en bummer! Men tror jeg har fått ordnet det med banken nå. Krysser fingrene for det iallfall.


NosebluntmarcusMarcus Vik med en noseblunt på den legendariske Barcelona spotten - Foto: Vi Duc Truong

 

Shit, det høres veldig kjipt ut! Men bra det ser ut til å ordne seg. Vi hører du snart skal tilbake til USA, hva er planen og hvem skal du reise med?
Yeah! Jeg og Roar Kolnes stikker faktisk om 3 uker. Det blir helt rått! Han er den beste reisekameraten, han er alltid stoka og er bare verdens beste. Vi flyr først til LA, så kjører vi videre til San Diego siden vi bor gratis der.

Jeg liker jo SD best! Folka der er mye kulere og man kan skate med alle man møter. Det er ikke alltid sånn i LA, men i LA er det kanskje mer spots. Det er litt av grunnen til at vi har bil også, for da kan vi pendle litt hvis vi blir stoked på LA et par dager.

Høres jo veldig kult ut da! Du har jo fått litt Toy Machine brett hele veien fra USA. Blir det noe tur innom Toy Machine HQ?
Ja, jeg er fuckings hyped på det ass. Hadde aldri trodd noe sånt skulle skje! Jeg har kontakt med Brian og Mike Sinclair ganske ofte. Så de vet at jeg kommer ned nå i oktober. Planen er nok å ta turen innom noen ganger. Alltid fett å hilse på alle sammen og skate rampen der (verdens glatteste).

Det blir nok fett! Vi hører du er kommet på det norske adidas teamet. Hvordan skjedde det?
Ja, det er helt rått! Er så stoked på det! Jeg har kjent Stefan en stund og hele greien med adidas skjedde helt naturlig. Jeg kom på teamet nå i sommer, så jeg gleder meg til tidene som kommer!

Kult! Du stakk jo av med 4. plass under årets NM! Er du stoka på det?
Haha, ja faktisk! Det er kanskje det beste jeg har gjort i en contest noen gang. Gjør det nesten aldri bra i noen konkurranser. Så en 4.plass i NM er jeg ganske hyped på!
Video fra forrige gangen Marcus og Roar var i USA. 


Så da blir det en av topp tre neste gang?
Hehe, det kan jeg ikke love. Tror aldri jeg har fått noe bedre en fjerde. Men hadde vært rått!

Du filmer mye sammen med Martin Strøm. Hvordan er det å filme med han?  
Martin er bigboss! Finner ikke en dopere fyr. Han er alltid down på å filme og har alltid forslag om spots og tricks. Filming er liksom det han gjør, så prøver alltid å få noe på film både for meg selv og han. Hvis man får noe kult på film, blir jo Martin like hyped som den som gjør tricket! Det er så rått det!

Høres utrolig bra ut! Nå skal du snart til USA, men har du noen andre planer for høsten/vinteren?
Høsten/vinteren har jeg noen dope planer. Vil ikke si for mye enda, men jeg skal nok til Barcelona en tur for å filme. Må selvfølgelig planlegge litt mer, men håper virkelig det blir noe av. Denne gangen uten Martin, selv om jeg gjerne ville hatt han med! Men han er opptatt hele vinteren med å filme snowboard!

Kult! Vi gleder oss til å følge med deg videre! Takk for praten Marcus!

Foto Simen Kjærstad


Ja, vi Liker!


Opprettet: 2 years 11 months ago av ElfredaMipt #2287
ElfredaMipt's Avatar
добавляйтесь, Приму всех vk.com/sokolova_olg