TRØBBEL FOR NYE TASTA SKATEPARK

 stavangerskatepark
Den nye Tasta Skateparken i Stavanger skal etter skjema være ferdig bygget i mai/juni 2016. Stavanger Skateklubb har søkt om å få holde NM i August 2016, men nå er det fare for at dette ryker.


Stangeland Maskin AS og Betongpark AS vant anbudskonkurransen om å få bygge Tasta, men nå har SV Betong fått medhold i en klage om at kvalifikasjonskravet vedrørende kompetanse ikke var oppfylt. Stangeland Maskin AS leverte kun dokumentasjon på kompetanse for to av fire nøkkelpersoner som skulle delta i prosjektet. Derfor ble anbudet henvist og oppdraget må lyses ut på nytt. 

Stavanger kommune vil lyse ut nytt anbud snart, men ligger tidsmessig to og en halv måned etter skjema for kontraktstildeling. Stavanger kommune jobber fortsatt for å få ferdig annlegget til fristen 30. juni. 2016, men noen garanti for at det blir ferdig til NM kan de pr. i dag ikke si noe om, skriver prosjektleder Frode Heigre til oss på mail.  

Ja, vi deler dette!


Opprettet: 3 years 8 months ago av freddy #611
freddy's Avatar
idiotene som har klagd fikk 1 i bygg kvalitet betongpark fikk 9 veldig rart betong park vant kan vel se klagende part har bevist dem ikke er skatere eller kan bygge skate med austrått bowlen