DC MATT MILLER SKOTEST


DC Matt Miller:
Skoen skal ha optimalisert pusteevne og maksimal støtte, to funskjoner som vanligvis ikke blir funnet i en og samme sko. Men hvordan er den egentlig å skate med?

matt
Da jeg fikk skoene var jeg så stoka at jeg begynte å skate dem rett ut av skoesken. Ettersom at de ikke var gått inn var skoene litt stive til å begynne med, men de ble gode og myke etter en halvtime med warm up skating. 


Jeg merket fort at skoene var lette (er det derfor Matt Miller har så god pop?) og satt godt på foten. Skoen har god boardfeel fremme, mens det helt bak i hælen er lagt litt mer i sålen for å dempe. Dette gjør at du kjenner brettet godt under føttene, og samtidig unngår å få vondt i harde landinger. 

mt

Som du ser på siden av skoen skal den ha maksimal pusteevne. Dette fungerer greit, men den ble varm og klam som alle skateboardsko fort blir.

1slitt

Skotuppen er laget i èn del, for å forhindre at skoen blir lett ødelagt av griptapen. På resten av skoen er det heller ingen ytre sømmer. Sømmene du ser på bildet knytter ikke to deler sammen, så selv om de blir vekke blir ikke skoen ødelagt.

Jeg har slitt ut 3 par lisser på de to ukene jeg har testet dem, men skoene tålte mye, noe du kan se på bildene. Jeg skater goofy og viser derfor bare høyre foten på bildene.

slitt2
Jeg fikk dessverre ikke like god pop som Matt Miller, men alt i alt er dette en slitesterk sko som sitter bra på foten. Verdt å teste ut!


Tekst:
Are Aasvang

Ja, vi Liker!