NM BYEN 2016 ER BESTEMT


Det aller første NM ble holdt i Stavanger 1989. I 2016 drar vi tilbake til oljebyen og til en ferdig bygget Tasta. Parken er enda ikke bygget, men Stavanger Kommune har lovet å få den ferdig til NM. Dette ser ut til å bli Norges beste betongpark, så det er bare å glede seg! 

nyetasta

Les NORBs pressemelding her: 

Det er med stor glede at Norsk organisasjon for Rullebrett kan meddele at Norgesmesterskapet i skateboard avholdes i Stavanger i 2016.

Konkurransen avholdes 29. – 31. juli i det som ser ut til å bli Norges råeste skatepark så langt. Med et nytt betonganlegg på ærverdige Tasta skatepark var det enkelt for NORB å velge Stavanger som vertskapsby for NM i 2016.

Etter samtaler med Stavanger Kommune, føler NORB seg så sikre på at betonganlegget på Tasta blir ferdig til NM, til tross for at arbeidet ikke er påbegynt. Med de planene som er lagt frem for Tasta og med Stavanger sin skate-historikk, er det umulig for NORB å ikke velge Stavanger som arena for NM i 2015. Det er jo ekstra kult hvis parken er helt ny til NM, og dette er et spenningsmoment vi rullebrettkjørere liker.

Stavanger var også vertskap for det aller første NM som ble avholdt der i 1989. Etter det har Stavanger vært en av Norges fremste skateboard-byer, med både etablering av noen av landets største parker, mest fremgangsrike skateboardbransje og ikke minst noen av landets mest habile rullebrettkjørere.

Nå viser igjen byen at de har god forståelse for skaternes behov, og en ny betongpark blir ferdig rett før NM. Byen har også et godt halltilbud, så dette ser ut til å bli et bra NM.

NORB ønsker i tillegg å lage en folkefest i byen, med konkurranser og happenings i hele byen denne helgen.

Det skal konkurreres i 3 grener i den nye parken, i junior og senior divisjoner. Og med egen jenteklasse. Vi håper på rekorddeltagelse i 2016, med landets og noen av verdens beste skatere.


Vennlig hilsen
NORBVert NM skal avholdes på Tjøme den 6. August i Norges beste Vertrampe.
  

Ja, vi Liker!