HER SKAL NM 2015 VÆRE


Det er som vi selv har trodd lenge, FREDRIKSTAD! Se video fra parken her...


nmgard.thumb

Pressemelding fra Norb:

Det er med glede at Norsk Organisasjon for RulleBrett kan avsløre at Norgesmesterskapet 2015 vil bli avholdt i Fredrikstad. Dette er første gang et Norgesmesterskap arrangeres i Østfold, og vi gleder oss til å lage en brettfest uten sidestykke.

Fredrikstad ble valg på grunnlag av de mulighetene som byens rullebrett arenaer gir. Med et fantastisk nyåpnet utendørs anlegg i betong, og en stor og fin hall, er det duket for brettkunst av ypperst kvalitet. Det er også viktig å ha et godt samarbeid med vertskapskommunen, og det er allerede i gang. Fredrikstad er en kommune der det satses på ungdom, og det er hyggelig å jobbe med en kommune med klare målsetninger på hva de vil få til med sin satsing. Kommunen har topp moderne anlegg, og hall som sikrer en gjennomføring av et mesterskap som få Norske byer kan måle seg med.

Interessen og aksepten for rullebrett som positiv aktivitet har bare økt de siste årene, og vi ser med glede at mer varige løsninger som betonganlegg blir vanligere og vanligere. Vi har nå fokus på utbygging av haller, slik at skateboard også kan bli en helårsaktivitet for de titusenvis av utøveren som er i Norge. Det er da enkelt og legge NM til en by og kommune som satser så mye på rullende ungdommer som de gjør i Fredrikstad. I det nye Betonganlegget på Steffensjordet, vil det deles ut Norgesmestertitler i 3 grener, 2 aldersklasser og for både jenter og gutter. Anleggets kvalitet er av ypperste klasse, så det skal ligge til rette for høye svev, tekniske finesser og masse brettglede. Hallen vil brukes som alternativ ved dårlig vær, samt at vi har som målsetning å avholde jentecamp under der.

Vi venter over 250 deltagere og 1000 tilreisende, som kommer til å sette sitt preg på hele byen 31 juli – 2 august. Det skal konkurreres i Bowl, street og Game of S.K.A.T.E, med finaler på søndag 2 august. De siste årene har Norske skatere hevdet seg helt i toppen ute i verden, og nivået i Norge har aldri vært høyere, så vi håper så mange som mulig tar turen for å oppleve dette. Arrangementet er gratis for publikum, og er selvfølgelig rusfritt.

Velkommen til Fredrikstad 31 juli – 2 augsut 2015


Joakim Wang
Norsk organisasjon for Rullebrett

Ja, vi Liker!