Etnies Joslin - Skotest

joslinpromodel
Etnies Joslin bygger på den kjente Marana-skoen, både i stil og varighet. Den har en bredere utforming og får dermed en old school look, men er laget med moderne teknologi som skal hjelpe skatingen din.

Skoen består av en Cupsole laget av Michelinsåle(som i bildekket Michelin!). Dette gjør at  skoen tåler ekstra mye skating. Skoen har også double stitching og er ekstra tykk rundt skolissene for at de ikke skal ryke så fort. Rundt tærene er det en gjemt toecap under læret, som gjør at skoen tåler mer, men ennå ser clean ut.

Jeg satte skoene i mikroen i 30 sek, for så å gå dem inn et par dager før jeg skatet dem. Det er litt mindre boardfeel enn hva jeg har skatet med tidligere, men skoen tålte mye mer impact. Jeg har skatet skoen i over to måneder og de er ennå ikke oppbrukt, skoen har altså vært veldig slitesterk. Det var nok grunnet den gjemte toecapen og Michlinsålen som har gjort at skoen har vart så lenge.

godtbruktjoslin
Slik ser skoene ut etter to måneders bruk. Jeg brukte lang tid på å filme en hardflip og har dermed slitt skoen på en litt rar måte, dette er noe som skjer med alle mine sko. Jeg har ennå ikke fått hull på de typiske kickflip plassene og heller ikke fått hull under skoen.

Alt i alt er dette den mest holdbare skoen jeg har skatet de siste 12 årene mine på brettet og dette er en sko jeg lett kommer til å skate igjen. Etnies Joslin kommer i din lokale skateboardbutikk over nyåret.


- Are Aasvang

Ja, vi Liker!