Vi oppsummerer 2016

 
hermanntheman.thumbHermann Stene fs flip - Foto: Alex Holm/ESPN

 

Det har vært et fantastisk år for norsk skating og det hele startet med X Games i hovedstaden. Dette var en happening som fikk vanlige folk til å endelig få øynene opp for vår lek, og har bidratt til at stadig flere skateparker bygges. Skating i OL ble også et faktum dette året, men de fleste Norgesmesterne er stoka på det.

Dette året har resten av verden virkelig lagt merke til norske skatere! Annenhver uke ser vi norske skatere på Skateline og flere blir regrammet på ”Metrogram”. Kevin Bækkel ble offisielt en del av Creature teamet og ble den første nordmannen til å være med på ”King Of The Road”. Hermann Stene fikk skate mot prosa i X Games og har rippet i hjembyen til Lucas Puig.

Gustav Tønnesen lagde den nye Sour filmen og viste sine kunster i adidas sin første fullfilm. Magnus Bordewick begynte å skate for Sour og imponerte stort med sin nye part i ”Tigerstaden”. Didrik Galasso har vært på tur med Enjoi og fortsetter å vise verden sin kreative skating.

Mats Hatlem vant nok et Vert NM og pendler frem og tilbake til vertrampene i USA. Jannern og Karsten killet det med sin nye Nike SB-part! Michael Sommer kom på 4. plass i ”Battle At The Berrics” og droppet en ny part på samme nettside. 

Norb arrangerte nok et fantastisk NM og fortsetter å overgå seg selv! Norges ivrigste filmer Martin Strøm gav ut sin andre film ”Daze””Krsd 2” fikk vist frem det beste K-town har å by på og ble redigert i god stil av Jens Ugland. Cobble Skateboards laget sin første fullfilm ”1520”. Pekka fortsetter å sette norske skatere på det internasjonale kartet og fikk vist frem sin nye film ”Tigerstaden”. Bernhard Invitational ble til Session Invitational. Nordic Arena arrangerte ”Oslo Games Go” - et norsk svar på ”King Of The Road”. 

Det har vært et godt år for norsk skating og det er fett å se at flere av de mange talentfulle skaterne våre begynner å få den oppmerksomheten de fortjener. 

Vi ønsker dere alle et godt nyttår og gleder oss til å fortsette å oppdatere dere med skatenews i året som kommer!


Ja, vi Liker!